Algemene informatie

Gun jij jezelf even een zen-momentje? Dan ben je bij Puur & Zen aan het juiste adres!

 

We leven in een tijd waarin we het allemaal erg druk hebben en we onszelf weleens voorbij gaan. Hier kun je lichamelijke klachten van krijgen zoals: Stress, hoofdpijn, spanning en andere klachten. Als je niet goed naar deze klachten luistert, kunnen deze leiden tot een burn-out of een depressie. Dat wil je natuurlijk het liefste voorkomen.

 

Massages kunnen helpen om jezelf even een pauze te geven. Door regelmatig een massage te krijgen heeft je lichaam regelmatig een moment van rust en volledige ontspanning. In mijn praktijk is er dan ook alle ruimte om alle drukte even achter je te laten. Ik sta ervoor om mijn klanten een moment van ontspanning te kunnen bieden waar ik een bijdrage aan mag leveren. 

 

Masseren mag niet in de volgende gevallen

- Koorts en/of griep
- Kanker (tenzij uw specialist/behandelend arts hier toestemming voor geeft)
- Onbekende pijn
- Besmettelijke huidaandoeningen 
- Tijdens de zwangerschap (alleen zwangerschapsmassage is toegestaan)
- Hemofilie

Spaarsysteem Puur & Zen

Bij Puur & Zen krijg je de mogelijkheid om voor korting te sparen. Na je eerste afspraak, wordt gevraagd of je een stempelkaart zou willen. Op de stempelkaart passen 5 stempels. Heb je het kaartje vol? Dan krijg je bij de 6e afspraak 20% korting. 


De stempelkaarten blijven in de salon liggen zodat je niet nog een kaartje in je portemonnee hebt zitten, fijn en handig dus! 

De korting van de stempelkaart kan niet ingezet worden icm andere acties.