Babymassage

Babymassage is een goede manier om de verbinding/hechting tussen baby en de ouder nog intenser te maken. Je maakt bij masseren op een andere manier contact met je baby en je leert je baby nog beter te begrijpen. Het huid op huid contact of alleen de aanraking al die jij bij je baby maakt, versterkt jullie band en liefde. Er wordt bij de baby vertrouwen en ontspanning gecreëerd die hij/zij nodig zal hebben om te kunnen opgroeien. 

 

Verder kan babymassage erg helpend zijn bij baby's die last hebben van bijvoorbeeld: darmkrampen, voorkeurshouding, overstrekken, verkoudheid, doorkomende tandjes, onrust en veel huilen. Babymassage kan ook erg nuttig zijn voor couveusebaby's of baby's die ziek zijn geweest na de bevalling en die het contact met de ouders een tijdje gemist hebben. 

Positieve effecten van babymassage

Positieve effecten van babymassage voor de baby kunnen zijn:

- Meer ontspanning

- Meer verbinding

- Beter slapen

- Minder kwaaltjes

- Minder huilen

- Beter immuunsysteem 

Positieve effecten van babymassage voor de ouder kunnen zijn:

- Meer ontspanning

- Meer verbinding

- Begrijpen van de lichaamstaal

- Ontwikkelen van je intuïtie

- Meer zelfvertrouwen

- Meer quality-time met je baby

Aanbod babymassage 

Gun jij je baby een heerlijke massage op maat? Dan is de babymassage iets voor jou! Vooraf kijken we samen naar wat jouw baby nodig heeft door middel van een intake-formulier dat ik je toestuur na het boeken van de massage. Samen bespreken we dit tijdens de afspraak die je geboekt hebt. De duur van een massage hangt af van jouw baby. Is hij al vaker gemasseerd? Dan zal de massage iets langer duren dan een baby die nog nooit gemasseerd is. Dit heeft ermee te maken dat baby's moeten wennen aan een massage. Door regelmatig te masseren, went je baby hieraan en kun je ook langer masseren. Een volledige babymassage duurt ongeveer 30 minuten. 

Locatie 

Het geven van een babymassage kan overal. Wil je bij mij thuis komen in mijn ruimte? Leuk, geen probleem je bent van harte welkom. Liever bij jou thuis in de eigen omgeving van je baby? Heel begrijpelijk, ik kom gezellig bij je langs!

Kijk voor de tarieven van de kilometers, bij het kopje tarieven.

 

Dorpen/steden die ik bezoek: Ospel, Nederweert, Nederweert-Eind, Leveroy, Heythuysen, Baexem, Roggel, Heibloem, Meijel, Weert, Someren-Eind, Someren-Heide, Someren, Budel, Ell, Hunsel, Swartbroek, Stramproy en nog veel meer! We kijken samen wat passend is.

 

Klinkt dit als het ideale zen-moment voor jouw baby?

Zelf leren masseren? Super leuk! 

Voor wie? 

Babymassage is geschikt voor alle baby's tot ongeveer de leeftijd dat ze gaan kruipen. Tijdens het masseren kijken we goed naar de signalen van de baby. We passen ons zonodig hierop aan. Voor baby's jonger dan 6 weken bieden we 'masseren in de kraamtijd' aan.